Serviciile noastre

Reactivarea clienților vechi

Follow-up

Lead Generation

Reactivarea clienților vechi

Serviciile noastre se împart în 3 mari categorii: reactivarea bazei de date a companiei formată din clienți vechi care nu s-au întors pentru a doua achiziție, servicii de follow up după achiziție sau după participarea la un eveniment pentru a afla opinia clientului și generare de lead-uri noi, în relație directă cu departamentul de vânzări.

Follow-up

Identificarea gradului de satisfacție a unui client după achiziție este foarte important deoarece reprezintă o sursă viabilă de informații. Astfel, vei putea afla ce i-a determinat pe clienți să cumpere de la tine și cât de mulțumiți au fost de achiziție.

Lead Generation

Dezvoltarea afacerii, în timp, se bazează pe efortul echipei de vânzări de a avea lead-uri noi, pe care să le convertească în clienți. Serviciile noastre vin în completarea și susținerea efortului echipei de vânzări pentru atingerea target-urilor.

O decizie bună se bazează pe informații complete.

Iată de ce ar trebui să ne alegi

1

Propunerile noastre creative îți vor oferi oportunitățile de a dezvolta multilateral serviciile companiei pentru a-ți surprinde clienții și a genera venituri suplimentare.

2

Personalizăm fiecare proiect până la cel mai mic detaliu, conform nevoilor și obiectivelor tale de afaceri și ne implicăm, cu bucurie, până la finalul proiectului.

3

Participăm la creșterea afacerii utilizând întreaga axă a timpului: trezim clienții „adormiți”, colectăm rapid feedback, susținem campaniile de cross-selling și generăm lead-uri noi.

Expertiză

Baza de date a unei companii reprezintă unul dintre minele sale de aur, de aceea am investit în infrastructura și în sistemele utilizate în proiecte. Siguranța informației este extrem de importantă atât pentru clienți, cât și pentru noi.

Încă din prima zi, în activitatea noastră ne-am bazat pe relația de încredere construită cu fiecare client și pe calitatea rezultatelor pe care le-am generat. Unul dintre elementele care au stat la baza lor este siguranța bazei de date primite.

Alpha Power Media and Communication SRL este operator de date cu caracter personal și este înregistrată la ANSPDCP sub numarul 34107.

0

Ore investite

0

Call-uri

0

Lead-uri noi generate

0

Clienți fericiți