Rezultate obținute

Creșterea vânzărilor

Flux de clienți

Predictibilitate

Creșterea vânzărilor

APMC a derulat numeroase proiecte de reactivare a clienților vechi ai unei companii care au achiziționat un produs sau un serviciu, dar nu s-au reîntors pentru cel de al doilea.

Flux de clienți

Un flux constant de clienți îi conferă companiei o stabilitate economică și îi dă posibilitatea de a face investiții strategice pentru a se dezvolta. Prin activitatea noastră, reușim să mențimen acest flux continuu, care reprezintă garanția construirii unei afaceri pe termen lung.

Predictibilitate

Managementul riscului unei afaceri depinde și de gradul de predictibilitate a efectuării unor pași către dezvoltare și creștere economică. A conta pe o bază de date bine construită și a putea previziona fluxurile de achiziție reprezintă un pilon important de stabilitate a companiei.

Fiecare decizie este importantă.

Investiția în reactivarea bazei de date a companiei aduce următoarele beneficii

1

Identificarea motivelor pentru care clientul a ales să cumpere de la concurență

2

Aflarea criteriilor pe baza cărora clientul te-a ales prima dată.

3

Identificarea modalității în care ai putea redeveni prima opțiune de achiziție.

Rezultate

Toate aceste lucruri generează o creștere a vânzărilor cu până la 70% și un flux continuu de clienți care consolidează stabilitatea financiară a companiei. Mai mult decât atât, atenția acordată clienților uitați și dialogul direct cu aceștia vor permite departamentului de vânzări să aplice tehnici de up-sales care vor crește venitul lunar.

Alpha Power Media and Communication SRL este operator de date cu caracter personal și este înregistrată la ANSPDCP sub numărul 34107.