Lead Generation

Clienți noi

Creșterea portofoliului

Cross-sales

Clienți noi

Lead generation se bazează pe 2 activități complementare:

1. Cross-sales

Posibilitatea de a face cross-sales la un nivel profesionist te va ajuta atât în menținerea relațiilor cu clienții, cât și în creșterea veniturilor. Fie că scopul tău este actualizarea relațiilor de business, fie că îți dorești să promovezi noi oferte ale companiei, gradul de succes stă în pregătirea și adaptabilitatea operatorilor.

2. Identificarea de noi prospecți

Succesul unei companii se atinge prin perseverență, motiv pentru care îți oferim un sistem eficient de identificare a celor mai potriviți prospecți. Măreștește-ți portofoliul într-o manieră non-invazivă de identificare și contactare a acestora.

Creșterea portofoliului

Fiecare client nou adus printr-o activitate susținută de lead generation înseamnă creșeterea veniturilor și posibilitatea de a-l avea pentru totdeauna. De aceea, abordarea lor trebuie să fie una profesionistă, care să se bazeze pe respect corectitudine.

Cross-sales

Fie că scopul tău este actualizarea relațiilor de business, fie că îți dorești să promovezi noi oferte ale companiei, gradul de succes stă în pregătirea și adaptabilitatea operatorilor. O astfel de acțiune făcută corect poate genera beneficii financiare și nu numai, pe termen mediu și lung.

Vânzările sunt motorul unei companii.

Investește eficient în imaginea companiei tale

1

Contactarea noilor prospecți implică un grad ridicat de profesionalism din partea echipei.

2

Programul încărcat al managerilor îi face să fie mai greu de contactat, de aceea determinarea generează rezultate.

3

Primul contact cu un prospect determină viitoarea colaborare, de aceea este nevoie de o echipă cu experiență.

Rezultate

Echipa APMC vă evaluează problemele cu care prospecții se confruntă, astfel încât pachetul de servicii pe care îl vei oferi să le satisfacă eficient cerințele. Relevanța informațiilor este vitală în mediul de business, motiv pentru care colectăm date în timp real și își oferim rezultate la cele mai înalte standarde.

Alpha Power Media and Communication SRL este operator de date cu caracter personal si este inregistrata la ANSPDCP sub numarul 34107.

0

Ore investite

0

Call-uri

0

Lead-uri generate

0

Clienți fericiți