Follow up

Flexibilitate

Portofoliu de clienți

Schimbare

Flexibilitate

Identificarea gradului de satisfacție a unui client după achiziție este foarte important deoarece reprezintă o sursă viabilă de informații. Astfel, vei putea afla ce i-a determinat pe clienți să cumpere de la tine și nu de la competitori și cât de mulțumiți au fost de achiziție.

Portofoliu de clienți

Portofoliul de clienți al unei companii are o dinamică ascendentă, strâns legată de cea a companiei. Tocmai datorită acestui lucru, gestionarea eficientă înseamnă o investiție importantă în departamentul de vânzări, dar și consolidarea imaginii în piață.

Schimbare

Oferirea accesului cuiva din exteriorul organizației la baza de date reprezintă o schimbare pe care unii manageri ezită să o facă. Cu toate acestea, schimbarea, de cele mai multe ori, aduce după sine progres.

Informația este prețioasă.

Un follow-up realizat în mod profesionist îți va influența business-ul prin

1

Menținerea unei imagini profesioniste pe piață – față de competitor și în rândul clienților.

2

Obținerea unui feedback care își va oferi o imagine de ansamblu asupra situației companiei, dar și un raport detaliat al expectanțelor clienților tăi.

3

Generare de referințe în rândul prospecților, care va produce plus valoare pentru companie.

Rezultate

Fiecare telefon de follow-up direcționat către clienți reprezintă o oportunitate de fidelizare a acestora și de câștigare a încrederii în serviciile oferite. Demonstrează-le clienților faptul că nevoile și așteptările lor sunt o prioritate pentru compania ta, iar rezultatul se va converti într-un portofoliu de clienți de succes.

Alpha Power Media and Communication SRL este operator de date cu caracter personal si este inregistrata la ANSPDCP sub numarul 34107.