Programează o întâlnire.


Alpha Power Media & Communication oferă servicii de call center.

Despre noi

Alpha Power Media & Communication (APMC) este o companie care oferă servicii de call center pentru  reactivarea clienților vechi, pentru a obține feedback-ul clienților în urma unei achiziții sau pentru generarea unor lead-uri noi.

APMC este parte a unui holding format din B-Team Consult and Services care include B-Team Energy and Environment, B-Team Corrosion Protection și Pro Curatenie Distribution and Services, companii cu istoric pe piața din România. Aceasta a reprezentat, de-a lungul timpului, un suport real pentru IMM-urile și companiile mari românești care și-au dorit să se diferențieze de concurență prin calitatea serviciilor oferite și prin loialitatea clienților câștigată în timp.

Crezul nostru

Investim pricepere și dedicare în fiecare proiect.

Misiunea companiei este aceea de a identifica modalități noi și eficiente de a atrage, reține și fideliza clienții noi și de a-i reactiva pe cei vechi, cu scopul de a crește profitul fiecărui client pe care îl deservim.

Suntem principalul partener al companiilor care își doresc să crească prin servicii superioare și care vor ca fiecare client să fie pentru totdeauna.

 • Flexibilitate
 • Pro-activitate
 • Responsabilitate și încredere
 • Învățare continuă
 • Bucurie

Vom avea grijă de cea mai importantă categorie a partenerilor de interes pentru companie: clienții.

Pentru fiecare client, construim strategia potrivită de customer menită să ajute la retenția cu până la 70% a clienților vechi.

De-a lungul timpului, am creat o echipă de experți în customer care, cu care implementăm proiectul și obținem rezultate.

 • Atenția la detalii

  În fiecare zi, echipa noastră investește toată priceperea și dedicarea sa în implementarea fiecărui proiect astfel încât să obținem creșterea cifrei de afaceri pana la 65 – 70%. Specialiștii noștri au cunoștințele și abilitățile necesare pentru a gestiona, în mod eficient, orice proiect, indiferent de dimensiunea și complexitatea lui. De fiecare dată, reușim să identificăm soluțiile potrivite pentru a-i ajuta pe clienții noștri să își atingă obiectivele financiare.

 • Securitatea sistemelor informatice

  Sistemele informatice și de securitate pe care le folosim sunt performante și adaptabile fiecărui proiect în parte, de aceea bazele de date ale clienților sunt în siguranță.

Clienții noștri

Facem cunoscută vocea clienților tăi.

Nu ezita să ne contactezi dacă ai nevoie de mai multe informații!
 
Alpha Power Media and Communication SRL este operator de date cu caracter personal și este înregistrată la ANSPDCP sub numarul 34107.

feel free to fill
the form below

We are highly focused on your goals and that achieve superior business results.

Your Name *

Your Email *

Your message