Alpha Power Media & Communication

Alpha Power Media & Communication (APMC) este o companie care oferă servicii de call center pentru  reactivarea clienților vechi, pentru a obține feedback-ul clienților în urma unei achiziții sau pentru generarea unor lead-uri noi.

Asigură un flux continuu de clienți

Alege Alpha Power Media & Communication

Customer Care

Echipa noastră reprezintă departamentul tău externalizat de customer care, prin care ai grijă de întreg portofoliul de clienți ai companiei.

Client Satisfaction

Te ajutăm să afli gradul de satisfacție al clienților după achiziție și ne asigurăm să îl păstrezi la cele mai înalte standarde.

Lead Generation

Lead-urile care îți aduc vânzări nu trebuie să fie mereu noi. Clienții vechi sunt mai puțin costisitor de reactivat și mai profitabili.

Managing Partner & Co-founder

Delia Daniu

Partner & Co-founder

Gabriel Istoc

Programează o întâlnire

Clienții sunt bunul cel mai de preț al unei companii, iar un bun manager trebuie să acorde cea mai mare atenție acestei categorii.

Conform statisticilor, doar 1 din 26 de clienții nemulțumiți vorbesc despre acest lucru fără a fi întrebați. Ceilalți 25 doar aleg să cumpere de la concurență.

Serviciile noastre te ajută să afli un feedback real de la cei 25, pe care să îl folosești în mod eficient și să faci, în cadrul companiei, schimbările necesare. Folosit corect, feedback-ul negativ reprezintă sursa perfectă de îmbunătățire a produselor sau serviciilor oferite, ceea ce duce la creșterea venitului.

Alpha Power Media and Communication SRL este operator de date cu caracter personal și este înregistrată la ANSPDCP sub numărul 34107.

 

80%

Chestionare completate

99%

Clienți foarte mulțumiți

1000%

Implicare